Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 11 augustus 2012

Pechtold bezoekt Zeeland op 16 augustus

Donderdag 16 augustus komt Alexander Pechtold naar Zeeland. Om 11.30 uur wordt hij voor een interview verwacht in de Zeeuwse Bibliotheek, Kousteensedijk 7 in Middelburg. Vanuit Den Haag komt het Landelijke Campagneteam met de D66-Campagnebus naar Middelburg om hun voorman te ondersteunen.

Het interview vindt plaats in één van de zalen van de Zeeuwse Bibliotheek met Ad Hagestijn van Omroep Zeeland en Ernst Jan Rozendaal van de PZC. De zaal is vrij toegankelijk voor publiek. Het interview wordt  live gestreamd via de sites van Omroep Zeeland en de PZC. De video blijft tot aan de verkiezingen op 12 september aanklikbaar op beide sites. Het gesprek wordt later uitgezonden op Omroep Zeeland Radio om 16.00 uur.

De opnamen van het interview eindigen om 12.30 uur. Na een snelle lunch zal Pechtold en het campagneteam  flyeren in Middelburg. 

Na Middelburg is er misschien nog tijd om met de D66-Campagnebus naar Vlissingen te rijden en te flyeren op de boulevard. De D66-lijsttrekker zal hoe dan ook ruim vóór 15.00 uur vertrekken. Om 16.00 uur wordt hij namelijk alweer in Breda verwacht voor een volgende media-optreden. Diezelfde avond zal er in Breda een politiek café zijn.