Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 26 februari 2015

Politiek café met Sophie in ’t Veld in De Vriendschap Terneuzen

Op vrijdag 27 februari brengt D66 Europarlementariër Sophie in ’t Veld een bezoek aan Zeeuws-Vlaanderen.
De dag wordt afgesloten met een Politiek Café in Café De Vriendschap, Noordstraat 1-3, Terneuzen (naast de Rabobank). D66 Zeeland zal tijdens het politiek café onder andere de Verkiezingsrap en haar verkiezingsfilmpje presenteren. Het Politiek Café is openbaar en iedereen is van harte uitgenodigd om met Sophie het glas te heffen. De borrel begint om 17.00 uur.

In de ochtend wordt AWWS (Advanced Waste Water Solutions)in Kapellebrug bezocht en geeft directeur Angelo de Mul uitleg over het door AWWS ontwikkelde product Pure Blue Innopack++.

’s Middags wordt er een bezoek gebracht aan de Havo-piste van ROC Scalda in Terneuzen en de zelfstandige onderneming BPSC (Business Proces Services Center) die services biedt aan Dow Chemical in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.