Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 24 januari 2017

Europarlementariër Matthijs van Miltenburg bezoekt Zeeland

Europarlementariër Matthijs van Miltenburg brengt op vrijdag 27 januari een werkbezoek aan Zeeland. Hij bezoekt Goes, Terneuzen, Middelburg en Vlissingen waar hij spreekt met bestuurders en ondernemers.

Van Miltenburg zet zich in het Europees Parlement in voor sterker regionaal Europees beleid: “Zeeland is met haar internationale bedrijven en internationale school bij uitstek de provincie die weet hoe belangrijk Europese samenwerking is. Ik ben erg benieuwd wat de ervaring van ondernemers en bedrijven is en hoe ik ze vanuit het Europees Parlement kan ondersteunen in hun werk. Ook hoor ik graag waar mensen in het dagelijks leven tegenaan lopen als het gaat om wonen, welzijn en werken in een van onze belangrijkste grensregio’s.”

Na dit werkbezoek organiseert D66 Zeeland een politiek café in Grand Café Jersey in Goes. Van Miltenburg gaat in gesprek met bestuurders, ondernemers en publiek. Het thema van de bijeenkomst is ‘Europese Unie, geen vanzelfsprekendheid’.

Onder leiding van Milos Labovic wisselt de Europarlementariër van gedachte met Ton Veraart (fractievoorzitter D66 Zeeland), Josephine Elliott (wethouder in Vlissingen) en een vertegenwoordiger uit het bedrijfsleven over het belang van een sterk Europa.

Iedereen is uitgenodigd voor dit politiek café.  De discussie begint om 16.30 uur en  vindt plaats in de Bovenzaal van Grand Café Jersey, Grote Markt 28, Goes. De inloop is vanaf 16.00 uur. We verwachten rond 17.30 uur te stoppen met de discussie. Daarna is er nog gelegenheid om na te praten en te netwerken met een hapje en een drankje.