Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 5 oktober 2018

Brexit alsnog op agenda Provincie Zeeland

Eind november komen bedrijven en overheden bij elkaar om de gevolgen over Brexit voor Zeeland te bespreken. Onze motie ‘Brexit effect in Zeeland’ werd in de PS vergadering van 8 juni niet overgenomen. Nu is er alsnog zichtbare actie vanuit de Provincie. “We prijzen het bijsturen door Gedeputeerde Staten, maar we moeten nu wel doorpakken,” menen Ton Veraart en Patricia van Veen. Andere regio’s o.a. Oost.NL namens Gelderland en Overijssel, en grote steden – Economic Board Amsterdam – zetten zich al actief in voor de profilering van hun regio of stad als aantrekkelijk  vestigingsgebied buiten het VK. Zoals ook in onze motie werd aangegeven, ziet D66 ook de kansen voor Zeeland.

https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/108388/Brexit-biedt-Zeeland-naast-zorgen-ook-kansen

Motie Brexit effect in Zeeland