Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Bezoek aan Hedwigepolder

Zaterdag, 29 augustus 2020 bij de Hedwigepolder

Om het nieuwe politieke jaar leuk en goed te starten gaan we op 29 augustus naar het Grenspark Groot-Saeftinghe, ook wel bekend onder een ander naam: de Hertogin Hedwigepolder. Daar wordt 300 hectare polder omgevormd tot een ...

Om het nieuwe politieke jaar leuk en goed te starten gaan we op 29 augustus naar het Grenspark Groot-Saeftinghe, ook wel bekend onder een ander naam: de Hertogin Hedwigepolder. Daar wordt 300 hectare polder omgevormd tot een natuur en recreatiegebied.
Om goed ingeleid te worden krijgen we een historische noot van Marc Buise (de Vier Ambachten), die prachtig kan vertellen over het uiterste zuidoosten van Zeeland. Daarna zal Richard Rozemijer (provincie Zeeland) vertellen over de huidige stand van de werkzaamheden in en rondom de Hedwigepolder. We eindigen met een lunch bij het Verdronken Land van Saeftinghe (eigen kosten).
We starten om 10.00 uur bij infocentrum van de Hedwige Prosperpolder. Mocht je mee willen, stuur dan een mail naar het adres vermeld in de nieuwsbrief van D66 Zeeland.

29 augustus

10:00 uur

Infocentrum van de Hedwige Prosperpolder
Beveren
België