Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Campagnelunch en Nieuwjaarsborrel

Zondag, 20 januari 2019 in Veere

Beste Zeeuwse Democraten, 2019 is al weer een week op weg. Vanuit het regiobestuur wensen wij u een heel voorspoedig en goed jaar toe. We willen het jaar aftrappen met de gebruikelijke nieuwjaarsbijeenkomst op zondag ...

Beste Zeeuwse Democraten,

2019 is al weer een week op weg. Vanuit het regiobestuur wensen wij u een heel voorspoedig en goed jaar toe. We willen het jaar aftrappen met de gebruikelijke nieuwjaarsbijeenkomst op zondag 20 januari as. in brasserie de Oostdok, Polredijk 19 in Veere, aan het Veerse meer.
De nieuwjaarsbijeenkomst is van 15.30 uur tot 17.30 uur.

Tijdens de borrel houden we een kleine veiling, om de campagnekas aan te vullen. Heeft u nog items? Meld deze dan zsm aan!

Maar er is meer… in het kader van de PS campagne organiseren we een lunch van 13.00-15.00 uur op dezelfde locatie. De kosten voor deze lunch zijn €25,-. Tijdens de lunch kunt u meedoen aan een quiz, met vragen over D66, Zeeland en 2018. De opbrengst komt ten goede aan de campagne voor de Provinciale Staten.

Wilt u bij de lunch zijn, geeft u zich dan op via JudithD66Vlissingen@gmail.com. Aanmelden graag voor woensdag 16 januari as.
Wilt u daarbij melden met hoeveel personen u komt en of er dieetwensen zijn. Voor de borrel is aanmelden niet nodig.

We zien u graag op 20 januari bij de lunch en/of de borrel om te proosten op het nieuwe jaar.

Met vriendelijke groet,

Namens het regiobestuur,
Judith Keijmel – den Boer en
Gerhard Brunsveld

20 januari

13:00 uur / 15:30 uur

Brasserie de Oostdok
Polredijk 19
Veere