Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

GEANNULEERD // Scholenreis

Maandag, 30 maart 2020 in Middelburg

D66 gaat in gesprek met leraren, scholieren, ouders en leden van D66 over de toekomst van het onderwijs. Kom naar deze bijeenkomst in Middelburg en praat mee over onze nieuwe onderwijsvisie. Alles over de D66 ...

D66 gaat in gesprek met leraren, scholieren, ouders en leden van D66 over de toekomst van het onderwijs. Kom naar deze bijeenkomst in Middelburg en praat mee over onze nieuwe onderwijsvisie.

Alles over de D66 Scholenreis en de aanstaande nieuwe onderwijsvisie vind je op D66.nl/scholenreis.

Leraren, ouders en leerlingen willen eigenlijk maar één ding: de beste kansen via goed onderwijs. Voor de toekomst van jongeren is het belangrijk dat zij zich op school kunnen ontplooien en docenten de ruimte krijgen om die kansen te bieden.

Te lang ging het in discussies over onderwijs over het maken van ‘rendement’. Over ‘gemiddelden’. Over ‘systemen’. De leerling moet zich aanpassen aan het onderwijs, in plaats van dat iedere leerling het onderwijs krijgt dat bij ze past. In veel gevallen bepaalt de plek waar je wieg heeft gestaan nog steeds de opleiding die je later volgt. En het beroep leraar is steeds verder uitgehold, terwijl de werkdruk hoger is geworden. Met een groeiend lerarentekort als gevolg.

In gesprek over een nieuwe visie

Daarom gaan we de komende periode in gesprek. Ook in Middelburg. Op scholen, met leraren, met scholieren en met ouders. We willen samen met hen en onze leden werken aan een nieuwe visie op het basis- en voortgezet onderwijs. Want met alleen onderwijsinvesteringen komen we er niet. Daarom gaan D66-Tweede Kamerleden Paul van Meenen en Jan Paternotte het land door. Zij bezoeken scholen en in de avond gaan zij in gesprek met geïnteresseerden, betrokkenen en D66-leden over de toekomst van het onderwijs. Bij deze avond zijn Paul van Meenen en Jan Paternotte aanwezig

Check voor meer info en meld je aan: https://d66.nl/agenda/scholenreis-in-middelburg/

Bereikbaarheid openbaar vervoer

ZB is gemakkelijk bereikbaar op 5 minuten loopafstand van het NS-station Middelburg en van het busstation.

Route vanaf de voorzijde van het NS-station: over de brug rechtdoor, de Stationsstraat in; voor de volgende brug linksaf; via de trap of helling (rechts) naar de ingang.

Parkeergelegenheid

In de parkeergarage aan de Kousteensedijk is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn ook parkeerplaatsen onder en naast de ZB.

Let op! > Betaald parkeren van 08.00 uur tot 20.00 uur.

30 maart

19:00 uur

ZB | Planbureau en Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
4331JE Middelburg