Steun ons en help Nederland vooruit

Regiocongres (en ARV) // Ledenraadpleging

Regiocongres (en ARV) // Ledenraadpleging

Aangezien het fysieke regiocongres niet door ging door de Coronamaatregelen, gaan we het een en ander met online sessies doen, per sessie een onderwerp.

Allereerst gaan we alsnog het voorstel voor een nieuwe Zeeuwse verenigingsstructuur aan jullie voorleggen dmv een ledenraadpleging. We hebben hiervoor twee filmpjes opgenomen, een met de motivatie vanuit de werkgroep en een filmpje vanuit het bestuur met ons voorstel dat we in stemming willen brengen.

De presentatie (download de Keynote als PDF) en de infographic (download de infographic los als PDF) zijn beide beschikbaar om te downloaden.

Op woensdag 13 mei organiseren we een online bijeenkomst via http://meet.jit.si/d66zeeland-voorstel om vragen te stellen aan het bestuur en de werkgroep of om nog even van gedachten te wisselen. Het wachtwoord voor deze online sessie wordt verstuurd in de uitnodigingsmail. Vragen mogen tot 13 mei ook via de mail, stuur deze naar voorstel@d66zeeland.nl

In de week van 16 t/m 23 mei is de stemweek, hiervoor ontvang je uiterlijk op vrijdag 15 mei via de mail een uitnodiging.

Laatst gewijzigd op 15 mei 2020