Steun ons en help Nederland vooruit

Judith Keijmel – den Boer

Regiooorzitter

Mijn naam is Judith Keijmel, ik ben 32 jaar en woonachtig in het mooie Veere samen met mijn man, ons zoontje en niet te vergeten de hond en kat.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als beleidsmedewerker bij het Ministerie van VWS. Ik ben opgeleid als (wijk)verpleegkundige en na een aantal jaren in de wijk, heb ik de master zorgmanagement gevolgd en achtereenvolgens als teamleider bij een zorginstelling en zorginhoudelijk adviseur bij een zorgverzekeraar gewerkt.

In juni 2016 ben ik lid geworden van D66. Directe aanleiding daarvoor was het referendum waarin de bevolking van Groot-Brittannië zich uitsprak voor een Brexit. Het was voor mij een moment waarop ik dacht, als we er binnen Europa nou zo’n zooitje van gaan maken, is het tijd dat ik me ermee ga bemoeien 😉 Al snel werd me duidelijk dat een rol binnen de vereniging mij (voor nu) beter past dan een politieke rol en zo besloot ik me te kandideren voor het regiobestuur.

Ik ben sinds het voorjaar van 2018 lid van het regiobestuur en sinds december van dat jaar voorzitter. De reden dat ik voor die rol ben gegaan is dat ik enthousiast word van het organiseren van dingen en houd van structuur. Ik ben zo iemand die aan het einde van een vergadering vraagt: oké, wat hebben we dan nu afgesproken? En daarnaast houd ik van nieuwe dingen en is mijn eerste reactie op nieuwe ideeën meestal: ‘ja leuk, hoe gaan we dat regelen?’

Heb je dus een idee of een vraag of opmerking, laat het me weten!

Hopelijk weer tot snel op een ARV, Congres of andere activiteit. Wil je voor die tijd contact? Mail of bel dan gerust!

Meer van Judith Keijmel – den Boer