Steun ons en help Nederland vooruit

Verkiezingsflyer in beeld en geluid

Publicaties

Verkiezingsflyer in beeld en geluid

D66 is de meest vooruitstrevende en oplossingsgerichte partij in Zeeland. Op 20 maart kunt u het verschil maken. Kies voor een toekomst met een ongerepte Zeeuwse kustlijn, goede bereikbaarheid met CO² –neutraal vervoer, meer samenwerking met omliggende regio’s én meer invloed voor u als inwoner!

Wij willen in Zeeland aan de slag met het landelijke Klimaatakkoord als basis. Dit betekent minder CO² uitstoot, meer biodiversiteit en een betere bescherming van ons unieke landschap. Kustbebouwing wijzen we af.

Bereikbaarheid heeft op alle fronten aandacht nodig. D66 wil dat Zeeland snel omschakelt naar CO² neutraal vervoer met deelauto’s, elektrisch OV en taxivervoer. En wij willen een versnelde aanleg van meer fietswegen! Veelgebruikers van Westerscheldeferry en Westerscheldetunnel betalen het laagst mogelijke tarief.

Zeeland is een kleine provincie. Wij willen meer ‘grensontkenning’ door slimme samenwerking met omliggende regio’s. Dit biedt kansen voor onze economie, het onderwijs, cultuur en zorg. Zeeland blijft zo een aantrekkelijke provincie om te wonen, te werken en te leven.

Kies voor de toekomst,

Kies 20 maart D66!

Gepubliceerd op 06-03-2019 - Laatst gewijzigd op 06-03-2019